Wat voor programma heb ik nodig om een website te kunnen maken?

Wat voor programma heb ik nodig om een website te kunnen maken?

Er zijn veel programma's beschikbaar die je kunnen helpen bij het maken van je website. Je hebt daarbij ook de keuze voor commerciĆ«le of gratis varianten.

Veel gebruikte commerciƫle programma's

Adobe Photoshop, voor het maken van een website ontwerp.
Adobe Dreamweaver, voor het bouwen van je website
Adobe Illustrator, voor het ontwerpen van logo's.
Dit zijn helaas erg prijzige programma's die voor de beginner of hobbyist vaak niet interessant zijn.

Gratis alternatieven

Om je toch op weg te helpen kun je eens kijken naar onderstaande gratis alternatieven:

Website maken:

Fotobewerking:

Vectorbestanden (voor het maken van o.a. logo's):

Wij hebben ook een programma waarmee je eenvoudig een website kunt maken, namelijk TopSite. Voor meer informatie over TopSite, klik hier.