Wat moet ik invullen als SMTP server om mail te kunnen versturen

Wat moet ik invullen als SMTP server om mail te kunnen versturen

SMTP instellen voor het versturen van mail op meerdere locaties (mobiel, overal)

Gebruik je een laptop of tablet op meerdere locaties of heb je een smartphone waarmee je mail wilt versturen, gebruik dan onze SMTP-server om email te versturen vanaf de e-mailadressen die je bij ons hebt.

De instellingen die je nodig hebt vind je hier:
SMTP Server: smtp.alphamega.nl
Gebruikersnaam: Vul hier je volledige e-mailadres in. Bijvoorbeeld 'denaamvanjouwmailbox@jouwdomeinnaam.com' (of .nl/.be/.etc)
Wachtwoord: Dit heb je zelf gekozen bij het aanmaken van je e-mailadres in het dashboard
Poort: 587
Beveiligingstype: STARTTLS

Mocht bovenstaande niet werken of beschikbaar zijn dan kun je de volgende gegevens gebruiken:

SMTP Server: smtp.alphamega.nl
Gebruikersnaam: Vul hier je volledige e-mailadres in. Bijvoorbeeld 'denaamvanjouwmailbox@jouwdomeinnaam.com' (of .nl/.be/.etc)
Wachtwoord: Dit heb je zelf gekozen bij het aanmaken van je e-mailadres in het dashboard
Poort: 465
Beveiligingstype: SSL/TLS

Als je gebruik maakt van Outlook moet je het vinkje SSL even aanzetten. In de nieuwste versie van Outlook kun je de instellingen verder niet definiƫren in tegenstelling tot bijvoorbeeld Thunderbird.

Kom je er niet uit met bovenstaande laat het ons dan weten, of maak gebruik van onze EmailCoach.