Wat heb ik nodig om gebruik te kunnen maken van Website Apps?

Wat heb ik nodig om gebruik te kunnen maken van Website Apps?

Het enige wat je nodig hebt om gebruik te kunnen maken van Website Apps is een hostingpakket van AlphamegaHosting. We leveren Website Apps bij ieder hosting pakket gratis mee. Op de volgende pagina vind je een overzicht: https://www.alphamega.nl/hosting

Verder heb je nog een aantal andere ingrediƫnten nodig:
  1. Enthousiasme
  2. Zin om een succesvolle website samen met ons op te zetten
  3. Een aantal vrienden die met jou meekijken (onze support wil deze rol ook graag vervullen) :-)
Als je vast loopt, ga dan niet te lang door om zelf de oplossing te zoeken; vraag ons om hulp, want daar zijn we voor. Natuurlijk kunnen wij onmogelijk alle Website Apps door en door kennen, maar we kunnen je vaak vooruit helpen.