Kan mijn domeinnaam worden geredirect naar een vrij op te geven web-adres/url?

Kan mijn domeinnaam worden geredirect naar een vrij op te geven web-adres/url?

Je kunt zelf een redirect/doorverwijzing instellen in het Technical Controlpanel.

1. Log in op Mijn Alphamega Dashboard met je emailadres en wachtwoord.
  2. Klik op 'Parking' en dan op de domeinnaam waar het om gaat.
  3. Klik op op 'Technical Controlpanel' en dan op de knop om in te loggen op het Technical Controlpanel.
  4. In het Technical Controlpanel, klik op 'Hostinginstellingen'.
  5. Vul achter 'Adres van bestemming' de volledige URL in waar je je domeinnaam naar wilt laten verwijzen.
  6. Klik op de knop 'Toepassen'.
  7. Sluit het venster of log-uit door in de bovenbalk op je naam te klikken en dan op 'Afmelden'.

Let op: De redirect/doorverwijzing zal pas werken, wanneer je domeinnaam geregistreerd en wereldwijd actief is!