Kan ik mijn ‘Mijn Alphamega’ wachtwoord wijzigen?

Het wachtwoord van je dashboard (Mijn Alphamega) kan je in het dashboard wijzigen.
  1. Ga naar https://mijn.alphamega.nl/ en log in met je e-mailadres en wachtwoord.
  2. Klik aan de linkerzijde in het menu op Account en vervolgens op Pas je wachtwoord aan.
Je moet dan nog even het oude wachtwoord ingeven en daaronder het nieuwe wachtwoord (en nog 1 x ter bevestiging).
Nog even op Wijzigingen opslaan klikken en klaar.