Hoe kan ik mijn mailbox vergroten of verkleinen?

In Mijn Alphamega Dashboard, bij het pakket waar je emailadres aanhangt, bij Email Management, achter het emailadres in kwestie op de link "Pas grootte aan" klikken.

Video

Vanaf 1:45 min.

Handleiding

1. Log in op Mijn Alphamega Dashboard
  2. Ga naar het product waar je de mailbox bij hebt gemaakt (Hosting, TopSite, Email)
  3. Klik op de betreffende domeinnaam om naar de instellingen te gaan
  4. Klik op Email Management. Je ziet nu een overzicht van je mailboxen (Mailboxen beheren)
  5. Klik, achter de mailbox die je wil vergroten, op "Pas grootte aan"
  6. Kies een standaard grootte in de dropdown of kies "Aangepast" en vul het aantal MBs in.
  7. Klik op Opslaan

Tips

Het totaal van je mailboxen kan niet groter zijn dan de totaal beschikbare ruimte voor email. Bij Email 5 is dat 3GB. Bij Email 100 is dat 6GB en bij Email 500 en de meeste hostingpakketten is dat 15GB.

Een mailbox kan maximaal 6GB groot zijn (mits je totale emailruimte dat toelaat).