Hoe kan ik doorgeven dat het hoofd-contact-emailadres gewijzigd moet worden?

Hoe kan ik doorgeven dat het hoofd-contact-emailadres gewijzigd moet worden?

Vrijwel alle communicatie van ons naar jou verloopt via email. Via het hoofd-contact-emailadres wat ingesteld is voor jouw account bij ons. Daarom is het super belangrijk dat dit altijd een werkend emailadres is waarin je dagelijks je mail checkt.

Het is jouw verantwoordelijkheid dat wij altijd een actueel emailadres hebben waarmee we met jou kunnen communiceren. Dit wordt onder meer gebruikt om wachtwoorden en dergelijke naar te mailen en dit is ook het emailadres waarmee je inlogt op Mijn Alphamega Dashboard.

Dit hebben we ook zo in onze Algemene Voorwaarden beschreven.

Je kunt dit emailadres zelf aanpassen in Mijn Alphamega Dashboard.

1. Log in op je dashboard
  2. Ga in het linker menu naar Account -> Wijzig gegevens
  3. Pas hier het emailadresveld aan
  4. Klik op Wijzigingen opslaan
Zorg dat je hier geen typfouten of zo maakt, want dit emailadres is super belangrijk (voor communicatie en inloggen).

Zie ook:
Rondleiding & Kennismaking Mijn Alphamega Dashboard  (video: spoel door naar 2:30 min)