Email Instellingen in het Technical Controlpanel (Plesk)

Email Instellingen in het Technical Controlpanel

Binnen het Technical Controlpanel (Plesk) kun je snel en meer geavanceerde email instellingen toepassen.

In dit artikel laten we je zien hoe je verschillende emailinstellingen kunt doen in het Technisch Controlpanel.

[0:00]    Inloggen op het Technical Controlpanel
[0:39]    Mailbox (emailadres) aanmaken
[2:42]    Email wachtwoord opnieuw instellen
[3:38]    Email doorsturen (mailgroep) instellen
[4:26]    Email alias(sen) instellen
[5:26]    Autoresponder (afwezigheidsbericht) instellen
[8:08]    Inloggen op webmail
[8:18]    Mailbox verwijderen (voorzichtig!)
[8:41]    Catch-all emailadres instellen

Video

Handleiding

1. Log in op Mijn Alphamega Dashboard met het contact-emailadres en je wachtwoord
  2. In je dashboard, klik op de pakketcategorie (Classic/Email/Hosting/TopSite) en dan op het pakket waar je email op wilt instellen
  3. Klik in het menu op Technical Controlpanel
  4. Klik op de knop "Klik hier om naar het Technical Controlpanel (Plesk) te gaan"
  5. Je zit nu in het Technical Controlpanel. Klik op Mail in het menu om naar de mailinstellingen te gaan.
Let op:
Het wachtwoord moet minimaal 6 tekens lang zijn, en mag niet enkel uit letters of cijfers bestaan.
Alles ingevuld? Mooi, klik nu onderin op OK en het e-mailadres is aangemaakt.

That's it! Makkelijk he?
Loop je ergens tegenaan, neem dan even contact op met onze supportafdeling. Je staat er niet alleen voor.

Zie ook:
Kom je er niet goed uit, dan kun je in Mijn Alphamega Dashboard een EmailCoach bestellen. Die gaat dan, met een remote support sessie van ongeveer een half uur, op jouw computer alles goed instellen.